RØG MAD & VINBAR

AFTEN-KORT

Klassiske dinner-retter ala RØG. I vores køkken sætter vi altid sæsonens råvarer og stolte håndværks-traditioner i fokus. Velbekomme!

2 retter - 325,- // 3 retter - 395,-

Aften Menu

Sammensæt selv din drømme-menu ud fra vores nordisk inspirerede aftenkort (bemærk: tillæg på udvalgte retter) 

Vin Menu

4 gl. vinmenu - 265,- // 6 gl. vinmenu 395,-

  • RØGs løgsuppe

    brødcroutoner - parmesan - syltede rødløg

  • Rørt oksetatar

    sennepskorn - pebercreme - jordskokker - karl johan

  • Torsk en papillote /+25 kr

    brunet smør – kapers – årstidens grønt

  • Oksecarpaccio

    trøffelcreme - frisée - revet Parmigiano-Reggiano

  • Braiseret spoleben

    gulerod - knust kartoffel - glace

  • Kalvetournedos 200g. / +100 kr.

    spinat pure – brøndkarse – glace

3 retter // 415,- pr person

VINTER-MENU

Menuen skal vælges til hele bordet og serveres over 3 serveringer. Tilbehøret serveres delevenligt.

Snacks

2 stk. crustade med lakserilette - oliven - rodfrugt

Rimmet ørred

Syrnet fløde - rugbrød - urter

Braiseret spoleben

Knust kartoffel - gulerod - glace

Dagens dessert

Spørg din tjener

Sulten for sjov

Snacks

  • Saltet mandler 45
  • Nicosia oliven 45
  • Kartoffel-brød, 4 stk 45

    Med trøffel-mayo

  • Rodfrugt-chips 45

    Med trøffel-mayo

  • Grøn salat 45

    Sideorder

Små lette retter

sides

  • Iberico sortfodsskinke & Gammel Knas 185
  • Friteret svampe-risotto 2 stk 75
  • Håndskårne fritter 55
  • Gillardeau østers, 3 varianter 145

    Naturel, urteolie, vinaigrette

  • Lakse-snack 3 stk 125

    Sprøde vafler, lakserillette, syrlig creme fraiche, friske urter

  • Tilbehør 20

    Béarnaice creme eller trøffel mayo

Lækkersulten

Dessert & ost

  • Dagens dessert 95

    Spørg din tjener

  • Chokolade Petit fours, 3 stk 65
  • Gammel knas & Hvid Dame 90

    Kompot og knækbrød

  • Blåskimmel 95

    Ristet rugbrød - pistacci